• U košarici nema proizvoda.

Trgovina

  /  Trgovina

Prikazuje se svih 17 rezultata

U našem online dućanu Džungla plants možeš pronaći vrlo širok izbor trendi i rijetkih sobnih biljaka koje je teško pronaći drugdje. Osim sobnih biljaka, tijekom proljetne i ljetne sezone imamo i veliki izbor vanjskih biljaka, posebno grmlja i začinskih biljaka. U online dućanu također možeš pronaći i veliki broj dodataka za njegu biljaka, od gnojiva i posudica za zalijevanje do pokazatelja za zalijevanje. Posebno smo ponosni na našu domaću smjesu tla za tropske biljke, koju sami miješamo.

Trendi izbor sobnih biljaka


U online dućanu imamo vrlo raznovrstan izbor sobnih i vanjskih biljaka. Naša zaliha se obnavlja svake srijede, tako da uvijek možeš pronaći nešto novo. Zbog toga su biljke uvijek "svježe". Prilikom odabira će ti pomoći kategorije: malo vode, malo svjetla, jednostavne biljke i netoksične biljke koje možeš pronaći među filtrom za pretraživanje. Osim toga, svaka biljka ima svoj opis i savjete o njezi kako bismo ti olakšali odabir nove biljke. Ako tražene biljke slučajno nemamo na zalihi, uvijek možeš pritisnuti gumb "Obavijest o novoj zalihi" kako bi dobio_la obavijest čim biljka ponovno bude dostupna.

Kupnja biljaka online


Sve biljke koje dobavljamo također fotografiramo, pri čemu nikada ne odaberemo najljepšu biljku. Stoga možeš očekivati stvarne slike biljaka i vjerovati da ćeš dobiti takve biljke. U slučaju nezadovoljstva, uvijek nam možeš pisati na našu e-mail adresu, gdje ćemo ti odgovoriti u roku od jednog dana i urediti reklamaciju u obliku vaučera u vrijednosti biljke ili povrat novca na tvoj bankovni račun.

Tražiš li poklon?


Osim biljaka, uvijek možeš odabrati i poklon pakiranje ili birati između biljaka za posebne prigode (biljka zahvalnosti, biljka za rođenje djeteta, biljka za preseljenje, ...). Ne zaboravi napisati personaliziranu poruku u napomenama koja će razveseliti primatelja/primateljicu. Ako se ne možeš odlučiti koju biljku pokloniti, u našem online dućanu možeš pronaći i poklon bonove. Poklon bon možemo poslati u fizičkom obliku na tvoju adresu, a ako se žuriš, imamo i elektronički poklon bon koji će biti dostupan odmah nakon kupnje na tvom e-mailu. Za velikog ljubitelja biljaka sjajna je ideja darovati godišnju ili polugodišnju pretplatu, gdje će primatelj_ica svaki mjesec dobivati biljku iznenađenja na kućnu adresu.

Sigurno pakiranje


Čak 99,5% naših paketa dolazi do tebe bez oštećenja, jer smo tijekom vremena razvili vrlo siguran način pakiranja biljaka i dodataka. Osim toga, umjesto papirnog punjenja, uvijek recikliramo kartonsku ambalažu i biramo prirodne materijale koji su u skladu s našom politikom smanjenja otpada. Zimi paketima dodajemo i grijaće jastučiće kako se biljke ne bi smrzle na putu do tebe. U slučaju bilo kakvih problema, uvijek nas možeš kontaktirati putem e-maila. U e-mailu jednostavno navedi problem i pošalji slike, a mi ćemo uraditi reklamaciju.

Kontaktirati i pratiti nas možeš putem našeg Facebook ili Instagram profila, gdje smo uvijek dostupni za eventualna pitanja i rješavanje problema u njezi naših biljaka.