• U košarici nema proizvoda.

Dodaci

  /    /    /  Dodaci

Prikazuje se svih 79 rezultata

Biljke su neizostavan dio našeg života. Ne samo da nas okružuju i opskrbljuju kisikom, već također uljepšavaju naše domove i vrtove. Njihova prisutnost donosi osjećaj mira i sreće. No, kako bi očuvale svoju ljepotu i vitalnost, zahtijevaju našu pažnju i njegu.

Na web stranici Džungla Plants posvetili smo se ponudi različitih proizvoda koji vam pomažu u njezi vaših biljaka. U našem širokom asortimanu proizvoda pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste postali vrtlar ili sobni botaničar vaših snova. S našom kategorijom dodataka, pomoći ćemo vam u brizi za vaše biljke i dati vam informacije o tome koji proizvodi vam mogu pomoći.

Zašto je kvalitetno tlo važno za biljke?

Tlo je temeljni element za rast biljaka. Ono sadrži hranjive tvari, vlagu i zračne prostore koji su ključni za zdrav rast i razvoj biljaka. Stoga je izuzetno važno odabrati pravi miks tla za vaše biljke.

Miks tla Džungle za tropske biljke koji nudimo na našoj web stranici odličan je primjer kvalitetnog tla. Ovaj miks posebno je osmišljen za tropske biljke koje zahtijevaju dobru drenažu i vlagu. Sadrži optimalan omjer hranjivih tvari koje podržavaju rast i cvjetanje ovih egzotičnih biljaka. Korištenje pravilnog tla ključno je za uspješno uzgajanje tropskih biljaka u posudama ili lončanicima.

Osim toga, nudimo i Džunglino tlo za kaktuse i sukulente. Ove biljke imaju specifične potrebe za tlom, budući da ne podnose previše vlage. Naš miks tla za kaktuse dizajniran je kako bi osigurao dobru drenažu i spriječio nakupljanje vode u korijenima. Time se izbjegavaju problemi poput truljenja korijena koji mogu utjecati na kaktuse i sukulente.

Gnojiva za zdrav rast

Osim kvalitetnog tla, gnojiva su ključna za zdrav rast biljaka. Biljke zahtijevaju različite hranjive tvari kako bi rasle i razvijale se. Na našoj web stranici pronaći ćete razna organska gnojiva koja će zadovoljiti potrebe vaših biljaka.

Jedno od ponuđenih gnojiva je Biobizz Bio-Grow. To je 100-postotno organsko tekuće gnojivo prikladno za sve vrste biljaka i za sve faze razvoja. Sadrži dušik, fosfor i kalij, koji su ključne hranjive tvari za rast biljaka. Uporaba organskih gnojiva poput Biobizz Bio-Grow pomaže održavanju zdravog i uravnoteženog okoliša za vaše biljke.

Osim toga, nudimo i Biobizz Root-Juice, prirodni poticatelj korijena. Ovo gnojivo potiče razvoj snažnih i zdravih korijena, što je ključno za dobar prehrambeni status biljaka. Snažni korijeni omogućuju biljkama bolju apsorpciju hranjivih tvari iz tla i bolju otpornost na stresne uvjete.

Skrb za biljke uključuje mnogo više od zalijevanja i gnojenja. Postoje i drugi važni aspekti skrbi. Na našoj web stranici nudimo široku paletu pomoćnih alata koji će vam olakšati njegu vaših biljaka.

Ako uzgajate sobne biljke, vjerojatno se suočavate s problemom očuvanja prave vlažnosti zraka. Suhi zrak u unutarnjem prostoru može negativno utjecati na vaše biljke, posebno na one koje potječu iz vlažnih tropskih okoliša. Mjerilo vlage i temperature, kao i mjerilo vlažnosti tla koja nudimo, pomoći će vam pratiti uvjete u vašem domu i pravovremeno reagirati ako je to potrebno.

Obrezivanje je važan dio njege biljaka jer omogućuje uklanjanje mrtvih ili bolesnih dijelova biljke i potiče njezin zdrav razvoj. Na raspolaganju imamo različite alate za rezanje, uključujući male škare i makaze za obrezivanje. Pravilno obrezivanje ključno je za oblikovanje i održavanje željenog oblika biljke.

Ako ste ljubitelj terarija, imamo nešto i za vas. Dostupni su crni kamenčići za terarije, različite posude i set teleskopskih alata za uređenje terarija. Terariji su prekrasni mini ekosustavi u kojima možete uzgajati različite biljke i stvoriti čaroban prostor za promatranje prirode.

Potpora za biljke

Ponekad biljke trebaju potporu za penjanje i rast. To je posebno važno kod penjačkih biljaka kao što su pothos, monstere i druge penjačice koje želite usmjeriti u željenom smjeru. Na našoj web stranici naći ćete različite oblike potpora, poput kolutova, lanaca i lanaca, koji će vam pomoći oblikovati rast vaših biljaka.

Osim toga, nudimo i prozirne potpore od mahovine, kokosove potpore i piramidalne potpore koje ne samo da pružaju potrebnu podršku biljkama, već doprinose i estetskom izgledu vašeg prostora. Ako želite da vaše biljke rastu visoko i snažno, ove potpore su neizostavne.

Jednostavno presađivanje i uređenje okoline

Presađivanje biljaka ključan je dio njihove njege. Pravilnim presađivanjem pružate im više prostora za rast, svježe tlo i nove hranjive tvari. Na našoj web stranici pronaći ćete podlogu za presađivanje koja će vam olakšati ovaj proces. Također nudimo postolja na kotačima za biljke, omogućavajući vam da jednostavno premještate biljke po prostoru kako biste im omogućili najbolje svjetlo.

Stalci za biljke odličan su izbor ako želite organizirati svoj prostor za uzgoj biljaka. Dostupni su u različitim veličinama i oblicima, pa ih možete prilagoditi svojim potrebama. Osim toga, nudimo razne posude za uzgoj biljaka, što je odličan izbor za one koji žele uzgajati biljke iz sjemena ili reznica.

Zaštita biljaka od štetnika Jedan od najvećih problema s kojima se susreću zaljubljenici u biljke su štetnici. Štetnici poput grinje, lisnih uši, tripsa, vunastih uši i štitastih uši mogu nanijeti ozbiljnu štetu biljkama ako se ne reagira na vrijeme. Na našoj web stranici pronaći ćete različite proizvode za zaštitu biljaka od štetnika.

Jedan od najučinkovitijih načina zaštite biljaka od štetnika je korištenje insekticida. Dostupne su različite vrste insekticida, uključujući univerzalni insekticid Strike i prirodni insekticid Substral Naturen Bio Forte te Neem tonik, koji su namijenjeni borbi protiv grinje. Korištenje insekticida učinkovit je način zaštite vaših biljaka od štetnika.

Drugi korisni dodaci za njegu biljaka: Osim navedenih proizvoda, imamo u ponudi još mnogo drugih dodataka koji vam mogu pomoći u njezi biljaka. To uključuje:

Viseće džepove za biljke: Savršeni su za one koji nemaju puno prostora i žele objesiti svoje biljke.

Trake za penjačke biljke: Pomažu usmjeriti rast penjačkih biljaka i očuvati njihov oblik.

Samozalivajuće šiljke od terakote: Omogućavaju jednostavno zalijevanje biljaka i održavanje optimalne vlažnosti tla.

Vrtlarske pregače: Štite vašu odjeću od prljavštine i vlage prilikom njege biljaka.

Zlatni set za presađivanje: Sadrži alate potrebne za presađivanje i uređivanje vaših biljaka.

Biljke su predivan dodatak našim domovima i vrtovima, ali zahtijevaju redovnu njegu i pažnju. Srećom, imamo na raspolaganju mnoge proizvode koji nam olakšavaju ovu zadaću. Na web stranici Džungla Plants nudimo širok spektar proizvoda koji će vam pomoći u njezi vaših biljaka.

Bez obzira jeste li iskusni vrtlar ili početnik, pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste vaše biljke uspjevale i cvjetale. Provjerite našu ponudu i započnite brinuti o svojim zelenim prijateljima na najbolji mogući način. S našom pomoću, možete stvoriti prekrasan vrt ili pravu džunglu u svom domu.