• U košarici nema proizvoda.

Paketi

  /    /  Paketi

Prikazuje se svih 12 rezultata

Možda već strastveno voliš biljke ili tek ulaziš u čarobni svijet biljaka. Bez obzira na tvoje iskustvo i znanje, mi smo tu da ti pomognemo ostvariti svoje biljne snove. Jedna od naših posebnosti u Džungla Plants su biljne paketi, sastavljeni s ljubavlju i poznavanjem svijeta biljaka. U ovoj iznimno raznovrsnoj ponudi biljnih paketa zajedno ćemo istražiti zašto su ovi paketi odličan izbor za osvježenje tvojeg doma ili kao poklon za tvoje najdraže. Bez obzira na tvoje potrebe ili želje, vjerujemo da ćeš među našim paketima pronaći nešto što će te oduševiti.

Možda se nekad suočiš s izazovom kad pokušavaš odabrati prave biljke za svoj prostor. Ili možda tražiš savršen poklon za svoje najdraže, ali ne znaš točno koju biljku odabrati. Ili jednostavno voliš istraživati i želiš isprobati različite vrste biljaka kako bi pronašao/la onu koja najbolje odgovara tvom načinu života. U svim tim slučajevima, biljni paketi zaista su idealno rješenje koje omogućava jednostavno i ugodno iskustvo.

Kod nas u Džungla Plants možeš pronaći sljedeće pakete:

Paket ‘zeleni ured’

Vjerojatno si već puno puta sanjarila/o o tome kako bi tvoj radni prostor ili ured izgledao svježe i živahno. S paketom ‘zeleni ured’ imaš priliku ostvariti tu viziju. Ovaj iznimni paket vodi te u svijet zelenih biljaka jer sadrži čak pet prekrasnih primjeraka. S njima ćeš moći uljepšati svoj životni prostor i istovremeno donijeti svježi dašak prirode koji će povećati produktivnost i raspoloženje u tvom uredu. Svi odabrani primjerci su zelene i ne cvjetajuće sobne biljke, pa će se odlično uklopiti u svako okruženje. Možda želiš da tvoj ured oživi još više? U tom slučaju, ovaj paket je doista odličan izbor.

Paket ‘prijatelj životinja’

Ako si jedan/a od onih koji žive s različitim kućnim ljubimcima, vrlo dobro razumiješ koliko je važno odabrati biljke koje su prijateljske prema svim životinjama u tvom domu. Bez obzira imaš li mačke, pse ili neku drugu životinju, ovaj paket je za tebe. U njemu ćeš pronaći tri biljke koje nisu toksične za kućne ljubimce. Pri odabiru biljaka pažljivi smo kako bismo uključili one koje nisu otrovne i ne predstavljaju opasnost za tvoje kućne ljubimce. S ovim paketom ćeš moći postaviti nove zelene pratitelje u svoj dom, bez straha za sigurnost svojih kućnih ljubimaca. Uobičajeno se u paketu nalaze razne kalađe, fitonije, hoye, paprat, marante, netoksični kaktusi i sukulenti.

Paket za početnike

Možda si na početku svog putovanja u svijet biljaka i tražiš one koje će ti oprostiti početničke pogreške. To je sasvim razumljivo, jer svi započinjemo negdje. S paketom za početnike dobit ćeš tri zelene biljke koje ne cvjetaju i iznimno su jednostavne za njegu. Nećeš se morati brinuti ako ih ikad previše ili premalo zaliješ, ili ako nemaju savršene svjetlosne uvjete. Ove biljke su pravi učitelji strpljenja i odličan izbor za one koji se tek upoznaju s uzgojem biljaka. Uobičajeno dobivaš vrlo jednostavne biljke kao što su monstrume, šumske jezike, zamije, aglaoneme, fikuse i filodendrone.

Paket iznenađenja

Ako si među onima koji se teško odlučuju, ili jednostavno želiš iznenaditi, paket iznenađenja je prava stvar za tebe. S ovim paketom dobit ćeš tri biljke iz naše bogate ponude, ali nećeš saznati točno koje su biljke dok ih ne otvoriš. Svaka od njih će te iznenaditi svojom jedinstvenom ljepotom i karakterom. Ako voliš spontanost i želiš proširiti svoju zbirku biljaka, ovaj paket je idealan izbor.

Paket ‘spasi me’

Ako voliš izazove i želiš spasiti biljke, paket ‘spasi me’ je savršen za tebe. U ovom kompletu dobit ćeš čak tri biljke koje možda nisu idealne za opću prodaju, ali i dalje imaju veliki potencijal za rast i razvoj. Možda imaju neke manje kozmetičke nedostatke, ali to ne smanjuje njihovu vrijednost. Ako želiš pružiti priliku manje savršenim biljkama i ponuditi im novu priliku u svom domu, ovaj paket je pravi izbor.

Godišnja pretplata na Džunglinu članarinu

Ovim proizvodom možeš darovati sebi ili svojoj voljenoj osobi godišnju pretplatu na mjesečne Džunglina paketke biljaka. S ovom pretplatom svakog prvog tjedna u mjesecu dobit ćeš novu prekrasnu biljku vrijednu od 10 € do 21 €. Osim toga, imaš mogućnost odabrati želiš li da su sve biljke prijateljske prema životinjama ili jednostavne za održavanje. Svaki mjesec te čeka novo iznenađenje.

 Polugodišnja pretplata na Džunglinu članarinu

Daruj sebi ili svojoj voljenoj osobi polugodišnju pretplatu, gdje će dobitnik/ca svaki mjesec tijekom sljedećih 6 mjeseci primiti po jednu novu prekrasnu biljku. Kao i kod godišnje pretplate, svakog prvog tjedna u mjesecu dobit ćeš novu prekrasnu biljku vrijednu od 10 € do 21 €. I ovdje imaš mogućnost odabrati želiš li da su sve biljke prijateljske prema životinjama ili jednostavne za održavanje.

Paket ‘njeguj me nježno’

Namijenjen je svim nježnim dušama koje jako pažljivo brinu o svojim biljkama. U ovom paketu nalazi se sve što ti treba kako bi posebno nježno brinuo/la o svojim biljkama. Uključuje Džunglina mješavinu zemlje, organsko prskanje i Neem tonic gnojivo, sustee mjerač vlage veličine M i BioBizz Bio-grow gnojivo (250 ml). S ovim dodacima ćeš se pobrinuti da tvoje biljke rastu zdravo i sretno.

Komplet – kokosov treset, kora i perlita

S ovim kompletom imaš priliku napraviti svoju vlastitu mješavinu zemlje koja će potpuno odgovarati tvojim biljkama. Perlit, borova kora i kokosov treset ključni su dijelovi kvalitetne mješavine za tvoje biljke. Omjer između njih možeš prilagoditi ovisno o vrsti biljke, što osigurava optimalno rastuće okruženje.

Komplet – potpora za mahovinu i mah

Potpore su odličan izbor za tvoje penjačke biljke jer omogućavaju biljkama da se penju po njima i razvijaju korijene. Osim toga, dobivaš kvalitetan mah koji puniš u potpore. Kad biljka preraste potporu, lako je produžiš.

Komplet – sadilica za uzgoj biljke Mimosa pudica

S ovim kompletom možeš uzgojiti svoju Mimosa pudica biljku, omiljenu biljku koja se na dodir brzo zatvara i povlači svoje listove prema sebi. S ovim kompletom imaš sve što ti treba da uzgojiš biljku i promatraš njen jedinstven odgovor na dodir.

Komplet za izradu ‘Mr. Green’ travnate glave

Ovaj zabavan komplet uključuje gospodina ‘Mr. Green’, koji nema više kose, i sjeme trave koje je posađeno na njegovoj glavi. Zalijevanjem glave gospodina ‘Mr. Green’ omogućit ćeš mu rast kose u obliku trave. Ovo je izvrsna prilika za kreativno oblikovanje frizure i promatranje rasta trave. Posebno zabavan komplet za djecu!

Komplet – sadilica za uzgoj plesne biljke (dancing plant)

Plesna biljka je osjetljiva biljka iz Azije koja reagira na zvučne vibracije. Ovaj komplet uključuje sve što ti treba da uzgojiš svoju plesnu biljku. Biljka ima male i nježne listove koji se njišu uz glazbu. Ovaj komplet je odličan izbor za djecu i sve koji žele imati posebnu biljku koja reagira na zvuk.

Kao što možeš vidjeti, imamo širok raspon biljnih paketa koji odgovaraju različitim potrebama i željama. Bez obzira želiš li osvježiti svoj dom, dati trajan poklon ili se jednostavno zabaviti uzgojem biljaka, imamo paket koji ti odgovara. Svaki paket pažljivo je sastavljen i uključuje kvalitetne proizvode i biljke koje će obogatiti tvoj život. Pogledaj našu internetsku trgovinu Džungla Plants i pronađi paket koji te najviše oduševljava. Svijet biljaka čeka te nestrpljivo, a mi smo tu da ti pomognemo otkriti njegovu čaroliju.